Είσαι σπίτι. Το ψυγείο σου είναι άδειο και έχεις μόνο αυγά σε μια γωνίτσα. Όχι μην παραγγείλεις, μην είσαι τεμπέλης, σε έχω συνταγή που γίνεται μόνο με 3-5 ευρώ το πολύ και θα φας μέχρι να «σκάεις».
Υλικά:
- Πατάτες (όσες θες ανάλογα με το πάχος σου)
- Λουκάνικα χωριάτικα (όσα θες ανάλογα με το πόσο κρεατοφάγος είσαι)
- 2 αυγά
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Λάδι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Κόβεις τις πατάτες στα 4, αφού προφανώς τις ξεφλουδίσεις… δεν είσαι κάνας νεάτερνταλ ελπίζω να τις φας έτσι.
- Κόβεις τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια ή στα 3 ανάλογα με το πώς σε αρέσει περισσότερο.
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και γυρνάς την άλλη τη ροδέλα… ναι αυτή με τα σχηματάκια στον αέρα (αυτό με τον έλικα… έέέτσι μπράβο, ωραίος).
- Παίρνεις ένα ταψί, ρίχνεις λίγο λάδι μέσα και το απλώνεις.
- Βάζεις τις πατάτες στο ταψί και από πάνω τα λουκάνικα.
- Ρίχνεις στις πατάτες και τα λουκάνικα αλάτι, πιπέρι και ρίγανη (όχι πάρα πάρα πολύ ε… όχι μια αλυκή ολόκληρη).
- Τα βάζεις στο φούρνο στους 200 βαθμούς και τα αφήνεις για 20-25 λεπτά.
- Τα βγάζεις και άμα είσαι πολύ μερακλής ρίχνεις και από πάνω 2 αυγά και τα ξαναβάζεις στο φούρνο για 2 λεπτά.
- Αφού τα βγάλεις ΤΡΩΣ
Είδες δεν είναι τόσο δύσκολο να μαγειρέψεις. Την άλλη φορά δοκίμασε κάτι πιο δύσκολο.