Πάει η τρέλα… πέθανε

0
30

Έτσι είπα σήμερα να πετάξω μερικές σκέψεις σε site…

Ήταν η μέρα του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…

Ότι προηγήθηκε του ματς ήταν μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες που έχω ζήσει στην Τούμπα.

Τρέλα πολύ τρέλα!!! Ρετσίνες, χαβαλές, φαγοπότι…μια ομορφιά! Όλοι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι.

Για μήνες άκουγα τους καρκίνους των Αθηναίων για τον ΠΑΟΚ που είναι χαλίφης και μπλα μπλα μπλα…

Ήταν η μέρα που θα σκοτώναμε το κτήνος, που θα λιώναμε το δυνάστη, που θα τσακίζαμε τους υπερόπτες… αλλά… βρέθηκε ο ηλίθιος με το ρολό χαρτί και μετά ακολούθησαν μάχες επί μαχών που; Στα δικαστήρια… όχι στο χορτάρι, στα δικαστήρια.

Άρχιζε να πεθαίνει η τρέλα, να μειώνεται αισθητά. Πώς γίνεται να περιμένουμε το τι θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες για να κριθεί ένα ματς; Εγώ δεν έμαθα έτσι… εμείς δε μάθαμε έτσι! Εμείς μάθαμε ότι τα ματς κρίνονται στο γήπεδο…

Έρχεται μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ… το ματς που θα έκρινε το πρωτάθλημα… άλλο χάλι και εκεί…

Βλέπεις το παιχνίδι μέχρι το 89’… δυνατό ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, αλλά… κρίθηκε σε περίεργες διαιτητικές αποφάσεις που άλλαξαν 40 φορές, σε μπούκες με όπλα, σε άρνηση της μιας ομάδας να συνεχιστεί το ματς, στα δικαστήρια ξανά μετά.

Δακρύβρεχτα άρθρα ακολούθησαν, φυσικά, μετά και από τα 2 παραπάνω ματς με το πόσο κακοί είναι οι Παοκτσήδες, πόσο κακός ο πρόεδρος τους, και ντροπή μας και νια νια νια…

Και μετά ακολουθεί η ποινική δίωξη στον πρεζέμπορα και η αθώωση για την εγκληματική οργάνωση και μούγκα… μούγκα… ΜΟΥΓΚΑ ΡΕ!!! ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί έχει δημιουργηθεί στο Ελληνικό pop culture η αντίληψη ότι εμείς οι Βόρειοι, εμείς οι Παοκτσήδες είμαστε οι κακοί, οι απολίτιστοι, τα ορκ… και τα ορκ δε γίνεται να κερδίσουν, δε θα χει happy ending η υπόθεση αν κερδίσουν τα ορκ… οι Βούλγαροι…. οι κακοί… Πρέπει να κερδίσουν οι “μεγάλοι” της Αθήνας, έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν μάθει στα πέτσινα, δε θα τους πειράξει, θα το διαφημίσουν σαν αντρίκειο πρωτάθλημα στα βλάσφημα ΜΜΕ τους… ξέρουν καλά πώς να το κάνουν έτσι κι αλλιώς.

Ποιός θα πάρει φέτος… δε με νοιάζει πια… εγώ πάντως δεν το θέλω…εγώ ξενέρωσα, πάει η τρέλα πέθανε… εγώ ένα πράμα θα τραγουδάω:

Φαντάσου τους οπαδούς ενός από τους “καλούς” να το τραγουδούσαν αυτό….

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!!

ΥΓ. Άντε να ανέβουν τα σκουλήκια να κάνουμε με κάποιους καζούρα και να καταλαβαινόμαστε…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροKarntasia.gr – The Radio Show S02E17
Επόμενο άρθροKarntasia.gr – The Radio Show S02E18
Θυμάμαι τη Βαλαωρίτου - Συγγρού από τότε που είχε μόνο 2 μαγαζιά. Αυτό πιστεύω φτάνει... ΠΑΟΚ, Motorhead και κρέας. Καλησπέρα σας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

*