• Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Μουσική
  • Cinema
  • Gaming
  • Ιστορία
  • Φαΐ
  • Βόλτες
  • Εκπομπές
Menu
  • Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Μουσική
  • Cinema
  • Gaming
  • Ιστορία
  • Φαΐ
  • Βόλτες
  • Εκπομπές
Facebook Twitter Youtube

Μακαρόνια χοληστερίνης

  • Φαΐ
  • Συνταγές
  • PONTIKIS
  • 24 Ιανουαρίου 2017

Επειδή εδώ στο karntasia.local είμαστε πολύ ωραίοι τύποι ναουμ και σε σκεφτόμαστε φίλε φοιτητή που χεις πήξει στο delivery θα σε παραθέσουμε μια σειρά από άρθρα για να σε βοηθήσουμε να ανεβάσεις χοληστερίνη μάθεις να μαγειρεύεις. Η πρώτη μας συνταγή όπως διάβασες στον τίτλο μακαρόνια χοληστερίνης! Πάμε να δούμε την εκτέλεση της λοιπόν:

  • Παίρνεις τηγάνι, ρίχνεις μέσα λάδι μάρκας σούπερ μάρκετ ή ελαιόλαδο αν είσαι ΔΑΠίτης και το βάζεις στο μάτι να κάνει (τι τι να κάνει… να ζεσταθεί ρε φιόγκο)
  • Ρίχνεις στο τηγάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο, μανητάρια ψιλοκομμένα και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ψιλοκομμένο (όταν λέω οτιδήποτε εννοώ, ζαμπόνια, γαλοπούλες, μπέικα, πάριζες, μπριζόλα, λουκάνικα, παστουρμάδες οτιδήποτε γουστάρεις και έχεις) και τα τσιγαρίζεις
  • Βράζεις νερό, βάζεις μέσα αλάτι και μακαρόνια πένες (ή κάτι παρόμοιο) και τα βράζεις για όσο λέει πάνω η συσκευασία
  • Ρίχνεις στο τηγάνι σάλτσα από τις ετοιματζίδικες μαζί με όλα αυτά που έχει ήδη μέσα μαζί με αλάτια, πιπέρια, ρίγανες και λίγη ζάχαρη (Τι; Τι κάνεις ρε!; ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΕ! Όχι να κάνεις καφέ ρε βλάχο! Μισή κουταλιά και ούτε.)
  • Βγάζεις ένα ταψί, ρίχνεις μέσα μακαρόνια (στράγγιχτα ρε ταγάροτάγαρο πρώτα.. τι έτσι με τα νερά θα τα ρίξεις;) και από πάνω τη σάλτσα.
  • Ανακατεύεις να πάει παντού η σάλτσα και άμα είσαι μερακλής ρίχνεις και άλλα αλλαντικά από πάνω!
  • Πάνω στη σάλτσα ρίχνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΣΕΡΙ ΕΧΕΙΣ!!! Σημαντικό είναι τα τυριά και τα κασέρια να είναι είτε τριμμένα (ξες τα ετοιματζίδικα που τα χει στο super market σε σακουλάκια) είτε να τα κόψεις εσύ σε λεπτές φέτες. Το τυρί το κάνεις κομματάκια με τα χέρια σου γιατί είσαι Ουνός και το πετάς και αυτό από πάνω
  • Το πετάς το ταψί στο φούρνο σε φουλ φωτιά (μη βάλεις καμιά φωτιά ρε ταγάρι, γύρνα απλά τη ροδέλα στο φουλ) και το αφήνεις για 10-15’
  • ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!!!

Tip: Στη συνταγή επίσης μπορείς να προσθέσεις και ότι άλλο γουστάρεις που να πιστεύεις ότι θα του δώσει έξτρα γεύση, όπως π.χ. πιπεριές

Μοιραστείτε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
PONTIKIS

PONTIKIS

Θυμάμαι τη Βαλαωρίτου - Συγγρού από τότε που είχε μόνο 2 μαγαζιά. Αυτό πιστεύω φτάνει... ΠΑΟΚ, Motorhead και κρέας. Καλησπέρα σας!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα από την ίδια κατηγορία

PONTIKIS

Μακαρόνια χοληστερίνης

Επειδή εδώ στο karntasia.local είμαστε πολύ ωραίοι τύποι ναουμ και σε σκεφτόμαστε φίλε φοιτητή που χεις πήξει στο delivery θα σε παραθέσουμε μια σειρά από

Περισσότερα
24 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Developed & Designed by devCK | Copyright © 2020 – Alll rights reserved

  • Ποιοι είμαστε
  • Καταστατικό
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
Menu
  • Ποιοι είμαστε
  • Καταστατικό
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία