Lineage 2

0
274

Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που παίξαμε μαζί Lineage (τον Animatronic, το θείο Σφέτσα, τη n0x, τον ApollonFTW, τη Leyna, τον OldDog, τον Kingster, το west, τον cron0s, το Desapher, το Darkwalker και όσους ακόμα ξεχνάω) από τον λατρεμένο σας νάνο τον kodoXODROS.

Όχι ρε κωλόπαιδο δε μιλάω σε σένα που άρχισες να παίζεις Lineage 2 μετά το C6 και έχεις πάνω στο χαρακτήρα σου, φτερά, περίεργα φωτεινά πράματα, 3 sub class, +61253 items, τον κώλο της μαϊμούς, αυτιά δεινοσαύρου, ουρά καλικάντζαρου και βαράς σα να χεις τραβήξει 17 γραμμές κόκα.

Δε μιλάω σε σένα που μόνο φάρμαρες, ανέβαζες ένα χαρακτήρα level, έκανες sub, ξαναφάρμαρες με το subs, ξανάκανες sub και πάλι τα ίδια. Δε μιλάω σε σένα που δεν ήξερες τι σημαίνει PvP, δε μιλάω σε σένα που στην Aden και στη Giran πήγαινες μόνο για να αγοράσεις Healing Pots και δεν ήξερες τι είναι το siege. Δε μιλάω σε σένα που πήγαινες στο Lair of Antharas μόνο για να Χpαρεις. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ QUEST ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ PK ΣΟΥ!!! ΚΑΘΑΡΜΑ!!!

Για σας το Lineage 2 ήταν απλώς ένα από τα καλύτερα MMORPG των αρχών του 21ου αιώνα, το αντίπαλο δέος του σεβαστού μέχρι το 2008 WoW («όσοι δεν έχουν να τα σκάσουν στην Blizzard παίζουν Lineage γιατί έχει πολύ καλούς free servers» είχε πει πολύ σωστά ένας φίλος). Απλά ένα παιχνίδι, της εταιρίας NCsoft, που σε έδινε τη δυνατότητα να έχεις ένα χαρακτήρα (διάλεγες μεταξύ Human, Elf, Dwarf, Dark Elf, Orc…και κάτι άλλων απαράδεκτων που βάλανε μετά και δε θυμάμαι, ούτε ξέρω, να προφέρω καν τα ονόματα τους) και να τον ανεβάζεις level, ντύνοντας τον ταυτόχρονα με τις κατάλληλες πανοπλίες και όπλα. Απλά ένα παιχνίδι που έπαιζες σε ένα φανταστικό καλοφτιαγμένο κόσμο, με καλά γραφικά για την εποχή και πολύ προσεγμένο story.

Μιλάω σε σένα που έπαιζες Lineage 2 στα βρώμικα χρόνια του C1, του C2, του C3, του C4 άντε μέχρι και του Interlude. Όταν ακόμα ήταν παιχνιδάρα, όχι μια αηδία.

Μιλάω σε σένα που δεν έπαιζες σε servers με Xp x50 και με x100 αλλά στον Official ή σε servers x2 και x4, βαριά βαριά x7.

Μιλάω σε σένα που  αν δεν έτρωγες μια μέρα spawn kill στο FG έπεφτες σε κατάθλιψη (μετά προφανώς πήγαινες με τα πόδια από Aden, να το ξεσκίσεις το Μ@%Ι!).

Μιλάω σε σένα που έπαιζες PvP από Level 1 μέχρι 76… γιατί δεν έφτανες παραπάνω… δε σε ένοιαζε.

Μιλάω σε σένα που επέμενες ότι και τα Pk stats είναι.

Μιλάω σε σένα που Χpαρες για να κάψεις το Pk που μόλις είχες φορτώσει στο Toi.

Μιλάω σε σένα που αγνοούσες την ύπαρξη του B soe.

Μιλάω σε σένα που όταν πήγαινες για να Xpαρεις πρώτα σκάναρες την περιοχή να δεις αν είχε κάναν περίεργο να σατραπακιάσεις.

Μιλάω σε σένα που όταν η Clan σου άρχιζε πόλεμο με μια αντίπαλο Clan δεν κούρνιαζες και φυλαγόσουν αλλά πανηγύριζες, ξέθαβες το τσεκούρι του πολέμου και όχι απλά τους περίμενες, ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΕΣ!

Μιλάω σε σένα που ήξερες τι θα πει Antharas, τι θα πει Ant Queen, τι θα πει Orfen, τι θα πει Baium. Που ήξερες τι θα πει, γενικά, Raid Boss, τι μπορούσε να κάνει (κάποτε) και τι έπρεπε να κάνεις εσύ και τα φιλαράκια σου.

Μιλάω σε σένα που έπαιζες, στον κρύσταλλο στο Lair, ώρες ξύλο με αντίπαλα Alliances για να έχεις το δικαίωμα να προσπαθήσεις να raidαρεις το θρυλικό Antharas.

Μιλάω σε σένα που ήξερες τι θα πει Siege και ήξερες καλά ότι μετά και πριν από αυτό ακολουθούσαν PvP σε όλο το Map γύρω από το κάστρο.

Μιλάω σε σένα που πριν μπεις μάζευες τα φιλαράκια σου και ετοιμάζατε πλάνο για το πώς θα ξυλοφορτώσετε τις αντίπαλες Clan στο FG, στο FP, στο Ηot Springs, στο Τoi, στο BS και όπου αλλού θα τους ψάχνατε.

Μιλάω σε σένα που τίμησες τη συμμαχία σου με τους τρομερούς Ketra Orcs.

Μιλάω σε σένα που όργωσες όλες τις κατακόμβες όχι μόνο για να κάνεις τρενάκια αλλά για την τιμή των Priest of Dawn και της Dusk Priestess.

Μιλάω σε σένα που έγραφες μετά από ένα επιτυχημένο mass PvP «QQ».

Μιλάω σε σένα μετά από αποτυχημένο mass PvP έγραφες «ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!»

Μιλάω σε σένα που ακόμα κι αν ο χαρακτήρας σου δεν ήταν φτιαγμένος για PvP εσύ τον έκανες να είναι και φόρτωνες τόσα PvP και Pk που τους έκανες όλους να ζαλίζονται.

Μιλάω σε σένα που είδες το Siege Golem σου να σπάει τις πόρτες από όλα τα κάστρα του Map.

Μιλάω σε σένα που πατούσες frenzy όχι μόνο για να ρίξεις raid boss.

Μιλάω σε σένα που μετά από μια ζόρικη μέρα γεμάτη PvP άραζες με υπερηφάνεια «Karmaρισμένος» στο Clan Hall σου.

Μιλάω σε σένα που έχασες και ξαναπήρες το ίδιο Level 1589812 φορές.

Μιλάω σε σένα που αγαπούσες την εποχή που φτάναμε 70 Level και ακόμα φορούσαμε B Grade Armor σε συνδυασμό με low A grade όπλο (ή το ανάποδο) γιατί ήταν πανδύσκολο να πάρεις τα A, πόσο μάλλον τα S…

Μιλάω σε σένα που ξες πολύ καλά τι είναι να παίρνεις 0.01 xp στο mob.

Μιλάω σε σένα που Karmaρες αυτούς που βάζανε Bot για να Xpαρουν χωρίς σταματημό γιατί χαλούσαν την πιάτσα.

Μιλάω σε σένα που εκτιμούσες τα Buffs του Clan Hall, τους Buffers, τους Βlade Dancers, τους Crafters, τους Spoilers και τους Healers όσο τίποτε άλλο.

Μιλάω για σένα που έζησες την εποχή που τα Party δεν ήταν ένας που σκότωνε και 5-6 για assist. Αλλά 1-2 για assist και 5-6 που σκότωναν.

Mιλάω σε σένα που σε λείπουν τα Dark Crystal, τα Nightmare, τα Blue Wolf, τα Doom, τα Τallum, τα Μajestic, το Carnage Bow,το  Sword of Revolution, το Samurai Sword, το Stormbringer, το Yaksa Mace, το Bastard Sword, το Kris, το Deamon’s Dagger, το Valhalla, το Damascus, το Heavy War Axe, το Art of Battle Axe, το Peril,  το Meteor Shower, το Sword of  Dark Legion, το Sword of Miracles, το Tallum Blade,  τo Εlysian και το Deadman’s Glory που με υπερηφάνεια κρατούσε o χαρακτήρας  σου στο χέρι.

Μιλάω σε σένα που σε λείπει τόσο πολύ η Gludin, το Gludio, η Dion, η Giran, η Aden, η Goddard, τα Forsaken Plains, το Forbidden Gateway, το Blazing Swamp, τα Hot Springs, το Tower of  Isolence, το Lair of Antharas, το Ancient Battleground, τα Fields of Massacre, το Ant Nest, το Dragon Valley, το Cemetery, το Devasted Castle, το Ivory Tower, το Deathpass, τα Plains of the Lizardmen, το Hunter’s Village, το Enchanted Valley, η Oren, το Bandit Stronghold, το Cruma Tower, η Wasteland, τα Orc Barracks, το Valley of Saints, το Ketra Orc Outpost, το Varka Silenos Outpost, οι κατακόμβες, οι νεκρόπολεις, το Wall of Argos, το Forest of Evil, το Stakato Nest και άλλα τόσα…

Για σένα και για όλους εμάς το Lineage 2 δεν ήταν απλά παιχνίδι… ήταν θρησκεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροRetro Gaming_3: Κινέζικες Κονσόλες Μαϊμού
Επόμενο άρθροDropkick Murphys live @ Thessaloniki
Θυμάμαι τη Βαλαωρίτου - Συγγρού από τότε που είχε μόνο 2 μαγαζιά. Αυτό πιστεύω φτάνει... ΠΑΟΚ, Motorhead και κρέας. Καλησπέρα σας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

*