Όροι Χρήσης

Ο/Η επισκέπτης/πτρια του karntasia.gr οφείλει και συμβουλεύεται να διαβάσει προσεκτικά τους πιο κάτω όρους χρήσης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πριν από την περιήγησή του/της. Η περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει και σημαίνει πλήρη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης αυτής. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης της συγκεκριμένης διαδικτυακής πύλης οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του karntasia.gr.

Η ιστοσελίδα karntasia.gr δημιουργήθηκε ως ένας χώρος στον οποίο μπορούμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας. Δεν έχει καμία μορφή ενημερωτικού site και δεν αναλαμβάνει τον ρόλο δημοσιογραφικής ιστοσελίδας.

Τα άρθρα είναι καθαρά απόψεις των αρθρογράφων και κάθε διαφωνία και σχόλιο είναι αποδεκτό αρκεί να μην έχει υβριστικές εκφράσεις ή ακραίες απόψεις.

Τα reviews σχετικά με τη μουσική, τις σειρές και τις ταινίες είναι επίσης προσωπική γνώμη των αρθρογράφων.

Το karntasia.gr δεν εκπροσωπεί κανέναν πολιτικό, κομματικό χώρο και τα μέλη της δεν προωθούν πολιτικές ιδέες.

Το ύφος των άρθρων είναι κωμικό και σε πολλές περιπτώσεις σατυρικό και σε καμία περίπτωση δεν έχει ως σκοπό να προσβάλλει πρόσωπα και / ή θεσμούς.

Δικαίωμα για σχόλια έχουν μόνο εγγεγραμένα μέλη. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος συμπληρώνοντας την φόρμα. Οι διαχειριστές της σελίδας θα ελέγχουν τα σχόλια πριν την ανάρτησή τους, ούτως ώστε να αποφεύγονται σχόλια που περιέχουν χαρακτηρισμούς και ύβρεις.