Ποιοι είμαστε

Η ιδέα του Karntasia.gr ήρθε στα μυαλά μας το καλοκαίρι του 2015. Εν μέσω του μπάχαλου που συνέβαινε αυτή την περίοδο, μια παρέα από τη Βόρεια Ελλάδα, με κέντρο τη Θεσσαλονίκη-προφανώς- αποφασίσαμε να φτιάξουμε το παρόν site, με προοπτική να ασχολούμαστε με ότι μας απασχολεί. Η μουσική, τα αθλητικά, ο κινηματογράφος αλλά και το φαί είναι κάποια μόνο από τα ενδιαφέροντά μας.

Βασικό concept είναι το κράξιμο όπως θα καταλάβετε και θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο γίνεται μακριά από το χοντρό βρισίδι και σας παρακαλούμε να κάνετε το ίδιο.

Πρωτεύοντα ρόλο θα παίξουν οι ομάδες της πόλης μας, κυρίως για να πλακωνόμαστε μεταξύ μας οι αρθρογράφοι.

Η ενημέρωση είναι μέν στα ενδιαφέροντά μας, δέν είναι όμως η βασική προτεραιότητα. Στην αρχική μας έχει banner του eklogika.gr για το σκοπό αυτό. Ως καρντάσια, θα σας λέμε και τι events παίζουν στην παγκόσμια πρωτεύουσα που δεν έχει μετρό, δέν έχει όμως ούτε και μέτρο στη διασκέδαση.

Θα είμαστε σε συνεχή αλληλεπίδραση στα social media. Θα είμαστε εκεί για να μας βρίσκετε και να ενημερώνεστε ανά πάσα ώρα για ό,τι ανεβαίνει στο site, αλλά για να μας κράζετε ή να μας κολακεύετε κι εκεί.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις. Σε δίνω εγώ σαν καλό καρντάσι τη δυνατότητα να με πείς τι σε αρέσει και τι δέ σε αρέσει για να το φτιάξουμε. Πατάς επικοινωνία και μας λές το παράπονό σου.

Εντός λίγου καιρού, θα ανεβεί και βίντεο για να γνωριστούμε καλύτερα.

Αυτά από μας, καλή αντάμωση λοιπόν στις γραμμές του karntasia.gr!