Πεθαμένα μεγαλεία

0
125

  Γεια χαρά και απο εμένα. Καινούργιος στο site είμαι το αρεινοσκούλικο της ομάδας και θα αρθρογραφώ για πολλά και διάφορα. Αρχίζοντας λοιπόν η πόλη είχε ντέρμπι με έναν πρώην αυτοκράτορα που του έμεινε η ιστορία και η φανέλα και μία πρώην πριγκίπισσα,βασίλισσα όπως θέλετε ονοματίστε την που κακά τα ψέματα στο μπάσκετ ποτέ δεν ήταν πρώτη δύναμη απλά είχε δυνατή ομάδα και κόντραρε τις λοιπές ομάδες. Όμως το θέμα δεν είναι το τι είχες, τι έκανες, πόσα τρίποντα έβαζε ο Γκάλης και ο Γιαννάκης πότε η ΆΕΚ έφερε την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα με το μπάσκετ στα τσιμέντα και γενικά ποιος έχει τη μεγαλύτερη ιστορία. Ναι κουφιοκεφαλάκι οπαδέ η κοντόφθαλμε φίλαθλε. Το φλέγον ερώτημα είναι σήμερα τι κάνεις;

  Γεια τον Άρη τελευταία φορά που έφερε τίτλο ήταν το μακρινό 2004 (κύπελλο Ελλάδος) ενώ η ΆΕΚ το ποιο μακρινό 2002(πρωτάθλημα). Με το τέλος της λεγόμενης <<αυτοκρατορίας>> ο Άρης έπαιρνε κάποιους σκόρπιους τίτλους μένοντας ανταγωνιστικός έως το 1993 ενώ ύστερα είχε ραντεβού με κύπελλα ανά τετραετία αρχικά και δύο μαζί τρόπαια ένα ανά χρόνο (1997,1998) και ύστερα μετά από πέντε χρόνια (2003,2004) ώσπου παρέδωσε πνεύμα. Από την άλλη η ΆΕΚ ύστερα από το 2002 είχε μαύρα χρόνια με υποβιβασμό στην Α2. Κρίμα για μία ομάδα που το 1998 ήταν φιναλίστ της Euroleague,ενώ έχει 2 ευρωπαϊκά κύπελλα κυπελλούχων χώρια που ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που έφερε ευρωπαϊκό στην Ελλάδα.

  Στο σήμερα αγωνιστικά οι δύο ομάδες είναι στην μετριότητα ενώ οικονομικός ακολουθούν πραγματικά αντίθετες πορείες ειδικά τη φετινή χρονιά. H ΆΕΚ έχει επενδυτή τον επιχειρηματία Μάκη Αγγελόπουλο που πληρώνει στην ώρα του, ενώ ο Άρης τον Νικόλαο Λάσκαρη που από φέτος πληρώνει όποτε μπορεί καθώς εκκρεμούν αποφάσεις για υπεξαίρεση χρημάτων εναντίον πρώην συνεργάτη του. Τα 97 εκατομμύρια δεν τα λες ευκαταφρόνητο ποσό. Από ρόστερ έκαναν και οι μεν και οι δε μεταγραφές με τη μεγαλύτερη να είναι του Παναγιώτη Γιαννάκη για τον πάγκο του Άρη. Όμως η ουσία είναι μία. ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΒΡΟ ΒΑΖΕΛΟ. Από τη στιγμή που Γιαννακοπουλαίοι και Αγγελοπουλαίοι σκάνε φράγκα και φέρνουν ότι κινείται στην αγορά οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν.

 Οπότε αγαπητοί κουφιοκεφαλάκηδες πρόβατα οπαδοί του Άρη σταματήστε να λέτε βλακείες για big4 και τελικούς κυπέλλων και να κάνετε βουτιά στην ιστορία. Δεν είπα να ξεχνάμε το παρελθόν αλλά το παρόν και το μέλλον είναι τα σημαντικά. Ακόμα ας κοιτάξουν αυτοί που ασχολούνται να έρθει να επενδύσει κανένας σοβαρός άνθρωπος γιατί αφραγκούζοι και μπατιρούζοι έρχονται στη ομάδα. Μάλλον η ιστορία δεν φτάνει μόνο για να έχει η ομάδα προκοπή. Για την ΆΕΚ , ελπίζω να δημιουργήσει ομάδα που θα σπάσει το γάβρος βάζελος και την μονοτονία σε αυτήν την δύσμοιρη Α1.

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

*